Коли побачили в селі дорожню техніку - очам своїм не повірили

Коли побачили в селі дорожню  техніку - очам своїм не повірили

Відсутність доріг у селі Гнатівка - одна з найболючіших проблем жителів цього мальовничого села. Влада неодноразово обіцяла людям зробити та відремонтувати дороги в селі, але минав час, влада змінювалась і знову були обіцянки, які так і залишались обіцянками. І так знову, і знову, і знову... З роками ситуація не те, що не змінювалась, а тільки погіршувалась. Дороги  розмило так, що від них залишились лише напрямки.

В те, що в селі коли-небудь буде дорога, люди уже не вірили. Тому коли побачили у своєму селі дорожню техніку, як кажуть, очам  своїм не повірили.

- Сільські дороги завжди були пріоритетом у моїй роботі, - говорить Олександр Крученюк.

Я вважаю, що в кожному селі на всіх вулицях мають бути дороги з твердим покриттям, щоб в будь-яку погоду в села могла заїхати будь-яка техніка. Дороги - це перш за все безпека, це вчасно надана різна допомога, яка інколи коштує людського життя.

Ці слова Олександра Крученюка неодноразово підтверджені справами. Адже будучи депутатом обласної ради та заступником голови облдержадміністрації Олександр Васильович доклав чимало зусиль для того, аби покращити дорожню інфраструктуру Хмільниччини. За його сприяння було проведено ремонт доріг від Уланова до Сальниці. На ремонт цієї дороги було залучено  більше двох з половиною мільйонів гривень.

- Я щиро дякую жителям Сальниці, які тоді підтримали мою ініціативу та допомагали  і коштами, і транспортом, - каже Олександр Крученюк.

Окрім того, в Сальниці практично з нуля збудовано відрізок дороги біля школи. Відремонтовано центральні дороги в селах Тараски та В. Остріжок, частину дороги, яка веде до села Кропивна, одинадцять кілометрів дороги, яка проходить через села Війтівці, Качанівка, Семки та сполучає ці села з любарською трасою, частково відремонтована дорога Вишенька - Слобода Кустовецька - Крижанівка і багато іншого...

- Я дуже вдячний усім, хто мене підтримує та допомагає. Днями разом з однодумцями нам вдалось провести ремонт центральної дороги в селі Гнатівка, - розповідає Олександр Крученюк. - Тут уже зроблено один кілометр щебеневої дороги просипаної відсівом. Також зроблено два кілометри дороги, яка сполучає села  Морозівку та Лип'ятин. Я впевнений, що це  лише початок і попереду у нас ще дуже багато роботи.

Навесні потрібно завершити ремонт дороги в селі Вишенька. Негайного ремонту потребують дороги в селах Кропивна, Клітенка, Ступник, Петриківці, Подорожна, Сміла, а також дороги в селах Маркуші та Зозулинці і це далеко не весь перелік сіл та доріг, які потрібно ремонтувати. Але я твердо переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться це зробити!  - зазначив на завершення розмови Олександр Крученюк.

Тетяна СЕНЦОВА

%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%be%d0%b4
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини