КОМПАНІЯ МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я СТЕПАНОВА ОРЕНДУЄ СТАВ У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ

КОМПАНІЯ МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я СТЕПАНОВА ОРЕНДУЄ СТАВ У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ

У Хмільницькому районі в оренді знаходяться понад 900 гектарів водного простору. А це щонайменше 87 ставків, які здають в оренду сільські ради, районна та обласна адміністрація. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Власноінфо

У селі Широка Гребля земельна ділянка із водоймою загальною площею 20 гектарів в оренді у ТОВ "Укрмінерал". Володіє цією компанією Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

У селі Порик став площею 17 гектарів до 2038 орендує Олег Загребельний. Він є заступником директора з питань АПК в компанії "Візит". У 2006 та 2007 роках був довіреною особою від Народної партії Литвина на виборах до Верховної ради. Його дружина Оксана працювала головною спеціалісткою у відділу статистики у Хмільницькому районі.

У селі Торчин, що входить до Сулківської сільської ради, один став площею 10 гектарів до 2021 року орендує колишній сільський голова Віталій Ярощук. Інший став площею 4,7 гектара в оренді у депутата Сулківської сільської ради Петра Галабурди.

У селі Уланів 124 гектарів водойм в оренді у підприємства "Вінницярибгосп". Найбільшу частку акцій цієї компанії володіє житель Якушинець Олександр Машко. Це ж підприємство також орендує 135 гектарів річки Снивода у селі Воронівці. Також водойму площею п'ять гектарів в Уланові до 2040 року орендує Чухрій В.Б. В селі Червоний Степ став площею два гектари орендує тракторист з села Вишня Ярослав Іщук. Ще один став площею 2,5 гектар в оренді у депутата Вишенської сільради Ігоря Коломійця.

У Кропивнянській сільській раді в селі Ступник став площею 14,4 гектари в оренді у компанії "Ступник-агро", яка належить підприємцю з Бердичева Хейнріху Бокеро. Один став безпосередньо в селі Кропивна орендує Василь Колісніченко. ФГ "Надія", власницею якого є Валентина Шафранська, у селі Клітенка орендує став площею 14,7 гектара, а Микола Біленький користується ставом площею 3,5 гектара у цьому ж селі. У Війтівцях 138 гектарів землі, на яких знаходяться водойми в оренді у ТОВ "Астарта-Київ", з яких два великих стави площею 17 та 31,5 гектари. Компанія є одним з найбільших виробників цукру та 99 відсотків її акцій зареєстровані на Кіпрі. Ще три стави загальною площею майже 15 гектарів в оренді у Володимира Паламарчука Він є головою Професійної спілки орендарів по вирощуванню риби. Він також орендує став площею вісім гектар у селі Качанівка та три стави загальною площею 25,8 гектара у селі Кушелівка. Крім того ще один учасник спілки орендарів по вирощуванню риби Олег Паламарчук орендує став площею 14,5 гектарів у селі Пустовійти та два стави у селі Митинці площею 14,7 та 2,4 гектара відповідно. Також у цьому селі орендує став ФОП з села Качанівка Віталій Муравський. Ще один підприємець з Війтівців Ярослав Духневич орендар ставка у селі Семки.

У селі Великий Митник до 2039 року орендує став Галина Вінниченко її зять Юрій Лоїк є начальником караулу у пожежній частині міста Хмільник. Ще один став площею майже п'ять гектарів в оренді в Алли Сидоришиної. Вона має половину акцій у компанії з Вінниці ТОВ "Рибне господарство "Меркурій". Це підприємство очолює Олег Гришин - депутат Пултівської сільради, що знаходиться у Вінницькому районі.

В селі Лозова став площею 1,5 гектари в оренді у ФОПа з села Лелітка Володимира Левчука. Ще одну земельну ділянку площею понад 10 гектарів зі ставом у цьому селі орендує до 2038 року підприємець з села Вербівка Руслан Шандра. Також в селі Думенки, яке входить до Лозівської сільради, став площею 4,1 гектара в оренді у жителя цього села Миколи Шліхта.

У Скаржинцях частина водойми площею 35 гектарів в оренді у ТОВ "Поділля Агроінвест", директором якого є Ольга Шевчук, а власником Артем Тер-Тачатян. Ще один став площею 10 гектарів у Віталія Гайопи та став площею дев'ять гектарів у підприємниці Людмили Кубряк. У Мар'янівській сільській раді два стави площею 8,3 гектара в оренді у ФОПа з Хмільника Валерія Терлецького, ще став площею 13,2 гектара в оренді у Михайла Постернака. Ще п'ять гектарів водойми у цьому селі в оренді у Віктора Павлюка та два стави площею 3,2 гектара орендовані підприємницею з села Лісогірка Тетяною Голубенко. Три стави орендує, ще один підприємець з села Лісогірка Михайло Ковальчук.

В селі Куманівці 12 гектарів водойми біля вулиці Космонавтів рахуються за жителем Хмільника Анатолієм Задарейчуком. Ще пів гектара в оренді у ФОПа з Хмільника Олександра Гончаренко.

В селі Українське став в оренді у підприємця з села Війтівці Валерія Околодько. У селі Вишенька став площею 16,8 гектара в оренді у Наталі Кулик, вона є власницею місцевого фермерського господарства "Аркадія". Частину ставу у селі Філіопіль, площею 3,8 гектара, в оренді у підприємця Ігоря Ротая. Ще два стави загальною площею понад дев'ять гектар в оренді у ФОПа з Хмільника Олексія Марійчука.

У Кривошиях по ставу до 2022 року у ФОПа Миколи Гринчука та ФОП Куліш П.Я. У селі Сьомаки три стави в оренді до 2039 року у Світлани Гаврилюк. У селі Білий Рукав два стави загальною площею 20 гектарів в оренді у Сергія Кушніра. Він є також директором ФГ "Мрія 2008", яке зараз знаходиться в стані припинення.

У Рибчинцях став площею 23 гектари в оренді в Олени Панасюк та став площею сім гектарів ФОП Світлана Грись. Також, в Олени Панасюк в оренді два стави площею вісім та 18 гектарів у селі Великий Острожок. Ще 11,5 гектарів водойми в оренді у директора ФГ "Злагода-14" Анатолія Синюка. У Кустівській сільраді два стави в оренді у місцевого підприємця Василя Мельника, один площею 14,3 гектара у Миколи Стадніка та 5,6 гектара у Сергія Королюка. 15,3 гектара ставу у селі Кустівці в оренді у Івана Качковського.

А в селі Зозулинці став площею два гектари в оренді у ФОПа з цього села Миколи Грустеля.

У Маркушах два стави площею понад дев'ять гектарів орендує ФОП з села Уланів Олександр Яцюк. У Крижанівській сільській раді один став площею 7,3 гектара орендує Ігор Шпак, а інший дев'ять гектарів підприємець з села Осична Анатолій Пасічник.

У Петреківській сільраді чотири стави загальною площею майже 70 гектарів в оренді у Олександра Гончаренко і ще по одному ставу орендують Тамара Вальчик та Олена Федорук. Також, у селі Пугаринці 2,7 гектара ставу в оренді у місцевого підприємця Володимира Колісника. У Сальниці став площею 13,3 гектара в оренді у Івана Стороха. У селі Лип'ятин став орендує Василь Колісніченко.

Довідка: Інформація про кожного орендаря була отримана з витягів на право власності та речові права Держгеокадастру.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини