Контррозвідка СБУ викрила розтрату бюджетних коштів на оборонному підприємстві на Вінниччині

Контррозвідка СБУ викрила розтрату бюджетних коштів на оборонному підприємстві на Вінниччині

Контррозвідники СБУ викрили масштабну корупцію на одному з державних підприємств концерну «Укроборонпром» у Вінницькій області. Керівництво установи допустило розтрату бюджетних коштів під виглядом реконструкції виробничої бази стратегічного об’єкту.

Встановлено, що у 2018 році посадовці держпідприємства залучили комерційну структуру до проведення будівельно-монтажних робіт на об’єкті.

Підрядники мали здійснити реконструкцію виробничого корпусу, у тому числі його електромереж. Відповідно до укладеної угоди, бюджетні кошти перераховано в повному обсязі, проте роботи виконані не були.

В ході проведення слідчих дій, правоохоронці виявили у організаторів оборудки матеріали із доказами незаконної діяльності.

Наразі, вже колишньому керівнику державного підприємства повідомлено про підозру у вчинені злочину, а обвинувальний акт за вказаним фактом скеровано до суду.

У межах відкритого кримінального провадження, триває досудове розслідування для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до неї.

Заходи з викриття правопорушення проводили співробітники Управління СБУ у Вінницькій області спільно зі слідчими обласного управління Національної поліції за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ СБУ БЛОКУВАЛА МІЖНАРОДНУ ШАХРАЙСЬКУ СХЕМУ З СУРОГАТНОГО МАТЕРИНСТВА

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини