Козятинського "мінера" очікує заслужене покарання

Козятинського "мінера" очікує заслужене покарання

30 червня Національна поліція на своєму сайті повідомляла про те, що близько 00.30 години на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що він замінував  лікарню у Козятині і незабаром там станеться вибух. 

Після перевірки працівниками поліції зазначеного об’єкта, інформація про його замінування не підтвердилася. Особу чоловіка було встановлено та надалі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 25-річному жителю м. Козятина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками).

Затриманому було повідомлено про підозру та судом до нього застосовано  запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту.

Санкція статті 259 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НЕВІДОМИЙ ЗАМІНУВАВ ЛІКАРНЮ У КОЗЯТИНІ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини