Козятинський ліцей №1 отримав новий інвентар від свого випускника Миколи Філонова 

Козятинський ліцей №1 отримав новий інвентар від свого випускника Миколи Філонова 

Козятинський ліцей №1 ім. Т.Г. Шевченка отримав спортивний інвентар більш ніж на 50 тисяч гривень від свого випускника Миколи Філонова.


У межах акції «Спорт заради Перемоги», який вже другий рік на Вінниччині реалізують Благодійний Фонд Миколи Філонова «Український Альянс» та Благодійний Фонд «МХП-Громаді», козятинський ліцей отримав стіл для тенісу, мати, набори для пінг-понгу, набір для флор-болу шахи та шашки, бадмінтон, фрізбі, футбольні, волейбольні, баскетбольні м’ячі, гімнастичне та інше знаряддя потрібні дітям для заняття спортом.
Це вже друга така допомога від Миколи Філонова рідній школі, а всього на Вінниччині вже більше 20 навчальних закладів отримали новий спортивний інвентар від меценатів.



Гостей зустріли теплими словами та частуванням у вигляді козятинських пряників, а також привітаннями від учнів. Вихованці ліцею продемонстрували свої таланти: декламували вірші, а учениця 6-Б класу Анастасія Кривунець виконала пісню, яку підхопили всі присутні.
Після привітань відбувся мінітурнір, де учні одразу почали випробовувати нове спортивне обладнання на шкільному подвір’ї.
За словами вчителя з фізичної культури Костянтина Олексюка, спортивне знаряддя дуже необхідне для школярів. Його якраз вистачить для забезпечення 12 модулів НУШ.
Директорка козятинського ліцею № 1 ім. Т.Г. Шевченка Оксана Кухар зазначає, що важлива частина виховного процесу, це фізична активність і спорт, який відволікає дітей від проблем сьогодення та дає навички здорового способу життя.
Ангеліна учениця 9 класу, дівчина займається баскетболом, каже, що завдячуючи тренеру запросили грати у Вінницю за збірну області. 

Війна та економічні обставини вносять свої корективи. Тож уже другий рік, для закладів освіти Вінниччини триває акція «Спорт заради Перемоги».
За цей час благодійники доставили спортивний інвентар у десятки навчальних закладів. На черзі вже 15 навчальних закладів Вінниччини.

У Благодійному Фонді Миколи Філонова нагадали, що для того щоб взяти участь в акції "Спорт заради Перемоги" керівництву навчального закладу треба подати заявку у фонд на електронну адресу: [email protected]

 

 

 

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини