Кинуті напризволяще. 97 дітей з Вінниці «відфутболили» у Болгарії

Кинуті напризволяще. 97 дітей з Вінниці «відфутболили» у Болгарії

97 дітей «відфутболили» у Болгарії. Так на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов

Суть справи у тому, що вихованці спортивної школи «Темп», яка базується у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва (по Хмельницькому шосе, 22), які  18 червня приїхали на Міжнародний футбольний чемпіонат у Болгарію, залишилися просто неба, адже там на них ніхто не чекавОрганізатори змагань зібрали з батьків по 260 євро за проїзд, харчування та проживання дітей. Однак насправді послуги не були оплачені.

Дмитро Барановськоий, батько одного з вихованців спортшколи, говорить: "По 260 € ми скидались - це проїзд, проживання і харчування. З’ясувалось, що оргназітор нічого не проплатив. У Вінниці зробили свої збори батьків і відправили гроші, щоб діти не ночували на вулиці. А сьогодні перевізник відмовився везти додому - з ним теж не розрахувались...".

Як написав очільник області, батьки дітей звернулися до нього з проханням втрутитись і допомогти повернути дітей з Болгарії.

Після втручання Сергія Борзова, 27 червня о 17 годині вінницькі спортсмени виїхали додому. Вдалось домовитись з тернопільським перевізником, який пішов на зустріч і погодився в цей же день відвезти дітей на Вінницю.

Голова Вінницької ОДА пообіцяв з'ясувати, що призвело до такої ситуації та знайти винних, а начальник Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Іван Іщенко взяв справу під особистий контроль.

фото із сторінки Сергія Борзова


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УКРАЇНІ З’ЯВИЛОСЯ НОВЕ СВЯТО

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини