Літній кінотеатр в лідерах, будинок для котиків - ні: проміжні результати голосування

Літній кінотеатр в лідерах, будинок для котиків - ні: проміжні результати голосування

У Хмільнику триває голосування за розподіл бюджету участі 2021, проміжні результати якого принесли вже встигли принести неочікувані новини - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на веб-сайт бюджету участі.

Голосування триватиме до 13 вересня, однак вже можна виділити однозначних фаворитів голосуючих, які, ймовірно, і отримають кошти на реалізацію. З-поміж ініціатив для Хмільника лідером є проект "Літній кінотеатр" - за нього вже віддали 108 голосів, друге місце наразі посідає "Молодіжний туризм" зі своїми 107 голосами, третє - "Облаштування зони відпочинку та спортивного дозвілля на розі вулиць Меморіальна та Північна", 88 голосів. "Подаруй кошеняті дім" має лиш 16 голосів.

Серед проектів для сіл громади в однозначних лідерах знаходяться "Нове будівництво алеї по вул.Н.Курченко у с.Журавне" та "Дитяча мрія-тверде гумове покриття під дитячий майданчик", які повинні реалізуватись у селі Журавне та мають по 151 голосу, в більш як 10 разів більше найближчого конкурента серед "сільських" проектів, що, ймовірно, свідчить про дивовижну злагодженість та ініціативність жителів села Журавне.

Щоб проголосувати у електронному вигляді, необхідно зареєструватись/авторизуватись на веб-сайті, присвяченому бюджету участі;

На паперових носіях можна проголосувати у пунктах супроводу Бюджету участі:

  • місто Хмільник вул. Столярчука, 10 (Центр надання адміністративних послуг);
  • село Соколова вул. Грушевського, 42;
  • село Кожухів вул. Шляхова, 22;
  • село Широка Гребля вул. Шевченка, 50;
  • село Лозова вул. Молодіжна, 15а;
  • село Великий Митник вул. Центральна, 80;
  • село Порик вул. Свободи 1а;
  • село Кривошиї вул. Чапаєва, 23.

Проголосувати можна за умови пред’явлення оригіналу паспорту (довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи) та заповнення бланку голосування.

https://gazetahm.org/ckeditor_assets/pictures/597/content_%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%8F.jpg

  Замовити плитку, блочок, паркан можна тут  


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ----------------------------------------

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини