ЛОКДАУНУ В ГРУДНІ НЕ БУДЕ

ЛОКДАУНУ В ГРУДНІ НЕ БУДЕ

Міністерство охорони здоров'я вважає, що до кінця грудня немає необхідності вводити жорсткий карантин в Україні. Натомість розглядається варіант, що додаткове посилення карантину може відбутися на початку січня, повідомляє Вінниця.info

Про повний перелік можливих обмежень повідомлять на засіданні Кабміну 9 грудня. Про це написав  у своєму Телеграм-каналі прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Сьогодні міністр охорони здоров’я Максим Степанов запевнив громадськість, що медична система до кінця грудня точно витримає навантаження, спричинене пандемією. Такі прогнози МОЗ дають нам змогу точніше прогнозувати дати можливих зимових канікул заради безпеки. А отже, розглядається варіант, що додаткове посилення карантинних заходів відбудеться не раніше ніж на початку січня.

Уряд продовжує аналізувати дані щодо кількості захворілих, заповненості ліжок, забезпеченості лікарень. Ми розраховуємо пройти грудень з чинними карантинними обмеженнями», – пише Шмигаль.

Прем’єр-міністр також повідомив, що повний перелік можливих обмежень, які діятимуть з нового року, повідомлять на засіданні Кабміну 9 грудня. Але точно, що жоден із планів не передбачає закриття міського громадського транспорту. Також не закриватимуть міжміські та міжнародні сполучення.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини