ЛЮДИНА, ЯКА ЗАВЖДИ ПРИЙДЕ НА ДОПОМОГУ

ЛЮДИНА, ЯКА ЗАВЖДИ ПРИЙДЕ НА ДОПОМОГУ

П’ятківський Сергій Анатолійович - людина, яка завжди прийде на допомогу і в радості, і в скруті. Завдяки йому був організований в наше місто та район приїзд пересувного мамографа «Квітка». Було обстежено сотні жінок, усі, в кого виявили проблеми, були проліковані.

Багато було й прооперовано. Завдяки Сергію Анатолійовичу на нашому підприємстві двічі проводилось обстеження наших жінок, за що ми висловлюємо велику вдячність.

Сергій Анатолійович є волонтером наших воїнів, які захищають нашу державу на Сході країни.

В період пандемії Covid-19 він один з перших почав надавати допомогу. За його ініціативи було пошито багато масок, закуплено костюми індивідуального захисту, які він передав в лікарню нашого міста. Він людина, яка вболіває за жителів нашого міста і району. Сергій Анатолійович організатор свята Водохреще, яке було організовано біля церкви святих Петра і Павла. Свято проходило дуже гарно. Було організовано купання в річці, варилася юшка, гарячий чай, бутерброди. Був запрошений аматорський колектив с.Соколова, звучали гарні українські пісні, колядки та щедрівки. Прихожани отримали неймовірне задоволення, за що вдячні Сергію Анатолійовичу. Він людина, яка не стоїть осторонь наших проблем, організовує суботники. Він вболіває за нас і має бажання, щоб наше курортне містечко процвітало. Ось такий він наш земляк і житель нашого міста. Велика подяка йому і шана.

Л.Погоріла, С.Павлюк, І.Румянцева за дорученням колективу швейної фабрики «Лілея»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини