Магазин побутової техніки "Катран" у Хмільнику святкує іменини та проводить акції

Магазин побутової техніки "Катран" у Хмільнику святкує іменини та проводить акції

Першого вересня виповнюється три роки як у Хмільнику запрацював магазин побутової техніки «Катран». Сьогоднішня розмова про асортимент, обслуговування, переваги та, найголовніше, чесні акції, які очікують покупців впродовж місяця.

Хмільничанка Алла Карпінська днями знову завітала в магазин побутової техніки «Катран»: потрібно придивитись до необхідної побутової техніки, порадитись, як зазвичай, з консультантами та обрати найкращий варіант. Пояснює, що «прицінюється», а прийде купувати у вересні, бо дізналась, що будуть хороші акційні знижки з нагоди третьої річниці магазину.

- Мені зараз навіть важко згадати, скільки всього за цей час я купила для дому. Багато. Насправді. Це фен, хлібниця, мікрохвильові печі собі та мамі, ложки та виделки (так, навіть столові набори є у цьому магазині), клавіатуру, комп’ютерні мишки… Я щоразу обираю «Катран» за високий сервіс, уважне ставлення до кожного клієнта, якісну консультацію та хороші акційні пропозиції. Тільки в цьому магазині побутової техніки я отримала пораду про купівлю побутової техніки, яка краще підходила мені в мій побут. При цьому була дешевшою, ніж та, яку я хотіла придбати. Висновки я зробила: тепер уважно дослуховуюсь до порад консультантів, бо не пошкодувала про жоден з придбаних товарів, - ділиться думками співрозмовниця.

   Магазину побутової техніки «Катран» у Хмільнику виповнюється три роки. Жодних гучних святкувань не заплановано і бути не може, а от чесний місяць знижок у період з першого по тридцяте вересня для клієнтів – передбачено. Колектив вже активно готується до цього «жаркого» періоду.

- У нас нема на меті заробити собі дешевої слави: в акційний період людина з допомогою наших фахівців обирає той товар, який їй потрібен, а ми даруємо знижку від ціни, яка на ціннику. Історії про маркетингові ходи, де товар у звичайний день коштує 1000 гривень, а в день акції стає 999 грн – не буде, - запевняє керівник філії «Катран» Ігор Кузьменко.

Ці 3 роки були непростими для магазину – карантинні обмеження через епідемію коронавірусу, повномасштабне вторгнення в Україні – колектив попри все, зумів високо підняти планку у напрямку якісного обслуговування, різноманіття асортименту та оновлення самого магазину. Той випадок, коли на 150 квадратних метрах вдалось розмістити безліч товарів, - а що не помістилося  - запросто доїжджає зі складу у Вінниці всього за добу. До речі, «Катран»  пишається, що став першим магазином побутової техніки у Хмільнику, що має в наявності багаторівневу вітрину вбудованої побутової техніки, яку можна продемонструвати відвідувачам. Магазин у Хмільнику став першим пілотним проєктом розвитку роздрібної мережі магазинів побутової техніки «Катран» та впевнено тримає марку.

 

- Ми реалізуємо виключно сертифікований товар, наш персонал перед виходом на роботу проходить обов’язкове стажування, аби якісно консультувати клієнтів, швидко виконуємо замовлення і маємо систему знижок для постійних покупців. У випадку поломки побутової техніки, кожну ситуацію розбираємо окремо для оптимального розв’язання  проблеми з врахуванням всіх обставин, щоб клієнт залишився задоволеним, – відповідає Ігор Віталійович на запитання про сильні сторони «Катрану».

Важливим кроком у розвитку справи стала реєстрація окремої ТМ “Blaüfisch” -  власне виробництво та імпорт якісної побутової техніки: мікрохвильових печей, чайників, холодильників та морозильних камер – всього того, чим активно користуються люди в щоденному житті. У планах – подальше розширення лінійки продуктів та охоплення усіх видів малої та великої побутової техніки. Продукція ТМ “Blaüfisch” - має не 12, як в більшості випадків у брендів-конкурентів, а цілих 24 місяці гарантії. Крім того, споживачу не доведеться довго чекати ремонту по гарантії – якщо гарантійний випадок підтверджується, людині видається нова одиниця техніки.

- Ми працюємо на довірливу співпрацю з клієнтами та на нашу репутацію. Кожен день  роботи – це праця на результат та довгострокова співпраця з покупцями. Ми якісно обслуговуємо як людину, яка прийшла за навушниками, так і споживача, який купує у нас товари для облаштування усього дому. Не буває неважливих клієнтів – щоденний девіз нашого колективу. Це дає свої результати, - говорить, наостанок, керівництво магазину «Катран».

Тим часом постійна клієнтка Алла Карпінська підтверджує слова колективу та йде обирати чергову побутову техніку, бо приходить сюди щораз за якістю та надійністю товару.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ОНОВИЛИ МАГАЗИН ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ "КАТРАН"

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини