Малюнок 7-річної жительки Хмільницького району буде на всіх кавових стаканчиках заправок WOG

Малюнок 7-річної жительки Хмільницького району буде на всіх кавових стаканчиках заправок WOG

Малюнок семирічної жительки Хмільницького району буде прикрашати кавові стаканчики автозаправок WOG по всій країні, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Ria.Козятин.

Марія Мельник - першокласниця з Козятина. Дівчинка неодноразово приймала участь та отримувала перемогу в багатьох художніх конкурсах. За словами батьків, Марія почала малювати з двох років, навчалася сама, користуючись інтернетом.

Нещодавно юна козятинчанка перемогла у ще одному конкурсі, який оголосила одна з найбільших в Україні мереж автозаправних станцій. Переможців обирали шляхом голосування, яке проходило онлайн. За умовами конкурсу, три дитячих малюнки, які набрали найбільше вподобань, потраплять на кавові стаканчики, які продаватимуть у кафе і на автозаправних станціях по всій країні, а діти з батьками отримають сертифікат на триденний відпочинок в Прикарпатті.

Матір дівчинки каже, що коли подавалися на цей конкурс, вона навіть не сподівалася на виграш, адже робіт було дуже багато — більше 600 дітей з різних куточків України надіслали свої малюнки. Робота Марії Мельник набрала 22 770 голосів і дівчинка стала однією з переможців.

Горнятка із зображеннями переможців конкурсу надійдуть у продаж вже 19 грудня. Тож якщо раптом опинитесь на одній із заправок WOG, купите каву і на стаканчику буде милий їжачок — знайте, це малюнок нашої землячки Марії Мельник.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ВДОМА ЗБЕРІГАВ КОНОПЛІ НА 700 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини