МАЙБУТНЄ - ЦЕ НЕ ТЕ, КУДИ МИ ЙДЕМО, А ТЕ, ЩО МИ СТВОРЮЄМО

МАЙБУТНЄ - ЦЕ НЕ ТЕ, КУДИ МИ ЙДЕМО,  А ТЕ, ЩО МИ СТВОРЮЄМО

Чому молодь їде шукати роботу  у великі міста або закордон? Чому для молодих людей не можуть бути створені гідні умови праці і заробітку? Чому в селах люди живуть  без ФАПу та   магазину? Чому ніхто не звертає увагу на суцільне бездоріжжя, яке призводить до постійного ремонту автомобілів і дуже часто до аварійних ситуацій? Чому немає економічної стабільності і розвитку, який би дав упевненість в тому, що наші діти будуть жити в кращих умовах?  - Ці та безліч подібних питань не перестають хвилювати  мешканців Хмільниччини.

Обурення, ображеність та розпач. - З такими відчуттями сьогодні живе більшість.

Як директор будівельно-монтажної організації «ХМІЛЬНИК-БУДЛАЙФ», я постійно маю робочі візити до різних населених пунктів та спілкуюсь з людьми.

Мені відома проблематика сільської місцевості та мешканців міста, які прагнуть розвитку, покращення матеріального становища та життя в комфортних умовах.

Маючи активну громадянську позицію, застосовуючи певні можливості, я завжди намагаюсь сприяти вирішенню тих чи інших питань, які турбують людей.

Але для того, щоб впливати на вирішення найболючіших проблем комплексно, необхідні певні повноваження.

Саме для цього я прийняв рішення подати свою кандидатуру у депутати Хмільницької районної ради.

Це дасть можливість сприяти створенню саме тих умов, в яких ви прагнете жити. Це дасть впевненість кожному з вас  (а більшість добре знають, що я завжди виконую те, про, що ми домовились),  що рік за роком ми зможемо не просто йти в майбутнє, а створювати його таким, щоб наші діти проживали у угідних умовах.

Для мене важливо, щоб до процесу сприяння створенню цих умов долучалось якомога більше молодих перспективних, а також досвідчених мудрих людей.

Обурення та образи на владу або на певні політичні сили ніколи нічого не змінять. Для того, щоб досягти результатів, необхідно працювати.    

Я впевнений, що з вашою підтримкою, мені вдасться сприяти вирішенню визначених проблемних питань та впровадженню змін.

ПРІОРИТЕТНІ ЗАВДАННЯ, ЯКІ СТАНУТЬ ОСНОВОЮ ПОДАЛЬШИХ ЗМІН І РОЗВИТКУ РАЙОНУ

ПРІОРИТЕТ 1 Комфортний район, громади якого розвиваються.

Одна з переваг децентралізації – зосередження бюджету на місцях і можливість громадам самим розпоряджатися коштами. Але для того, щоб направляти їх на розвиток громад, потрібно вибудувати потік  надходжень, тобто забезпечити міцний розвиток економіки району. Хмільник як місто-курорт, Козятин і Калинівка як промислові міста, кожне село усіх трьох районів, що мають багаті, родючі землі і поля – це потужний ресурс, який зможе забезпечити фінансову сталість громадам при умові вірного вибудовування всіх складових економічного розвитку.

ПРІОРИТЕТ 2 Належні умови проживання для громади необхідно забезпечити і в міській, і в сільській місцевостях.

Відсутність доріг та вуличного освітлення, амбулаторій, магазинів, дитячих садочків та шкіл, пасовищ, води, зокрема в селах, – сприяє тому, що молодь покидає села, а людям старшого віку доводиться в прямому сенсі виживати в тих умовах, що склалися. Зусиллями організації «ХМІЛЬНИК-БУДЛАЙФ» та моєї ініціативи  прокладено водопостачання у більш ніж 20 населених пунктах, проведено капітальні роботи каналізаційних мереж у містах, за власний кошт відремонтовано дороги в населених пунктах, де люди самі не спроможні їх відремонтувати… Засміченість довкілля призводить до незворотних наслідків. Тому моя позиція   – сприяти ліквідації стихійних сміттєзвалищ на всій території новоутвореного району, забезпечити можливість санітарного очищення територій та належного поводження із твердими побутовими відходами, та в цілому забезпечення благоустрою територій належним чином. Це лише перші кроки до реалізації всіх можливостей для блага громади.   Ви не повинні жити в дискомфорті. Лише в належних умовах ви зможете працювати, заробляти і робити свій внесок у розвиток громади та України.

ПРІОРИТЕТ 3  Робочі місця і гідна заробітна плата

Власним прикладом я постійно доводжу, що створювати робочі місця для людей, забезпечувати їх роботою та виплачувати гідну заробітну плату – можливо. Працеспроможні люди, які мають роботу, заробляють кошти та мають можливість для розвитку і кар’єрного росту, стають суспільно корисними і спроможними працювати на благо рідного краю й країни в цілому. Тому один з головних пріоритетів   – сприяння створенню умов для забезпечення робочих місць.

Моє рішення  увійти до складу депутатського корпусу Хмільницької районної ради – виважене та покликане чітким розумінням проблематики в економіці, інфраструктурі, соціальному житті людей.

Громадянська позиція тісно перегукується із позицією партії «За майбутнє», - партії лідерів, професіоналів, ідейних, ініціативних громадян, які не бояться брати на себе відповідальність та діяти виключно в інтересах громади.

Андрій Вознюк-Фелько

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0