Мер Козятина підозрює депутатів міської ради у співпраці з росією. Тетяна Єрмолаєва звернулась в СБУ

Мер Козятина підозрює депутатів міської ради у співпраці з росією. Тетяна Єрмолаєва звернулась в СБУ

Сьогодні 30 травня 2023 року Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва відкрито звернулася до голови Служби безпеки України з проханням перевірити низку депутатів міськради щодо наявності ознаків їхньої співпраці з представниками країни-агресора російською федерацією.   У співпраці з ворогом Тетяна Єрмолаєва підозрює депутатів від  фракцій "Батьківщина", "Слуга народу" та "Європейська Солідарність". Про це повідомляє Козятинська міська рада

Голові Служби безпеки України
Генерал-майору
Малюку Василю Васильовичу

Шановний Василю Васильовичу!

Прошу Вас здійснити перевірку низки депутатів Козятинської міської ради Вінницької області щодо наявності ознаків їхньої співпраці з представниками країни-агресора російською федерацією.
Депутати, призвіща яких я наводжу нижче, систематично саботують (не зʼявляються та всіляко ігнорують) засідання сесії міської ради, чим зривають прийняття термінових та надзвичайно важливих для оборони країни рішень правоохоронно-військового блоку, прийняття державних субвенцій (коштів), виділення коштів для поховання загиблих Воїнів-захисників України та матеріальної підтримки родинам загиблих.
Зазначені питання мають бути розглянуті на прохання обласної та районної адміністрації, командирів батальйонів, управління поліції, управління СБУ, патрульної служби. Втім, зазначені нижче депутати Козятинської міської ради вже зірвали 6 (шість) поспіль скликаних мною як міським головою позачергових сесій, на яких мали бути розглянуті зазначені вище питання.
Поведінка депутатів викликає занепокоєння в громаді. Ми хочемо бути впевнені, що за нею не стоять інтереси країни-агресора, яка зацікавлена в створені суспільної напруги в середині нашої країни, послаблені її обороноздатності.
Депутати Козятинської міської ради 8 скликання, які зривають проведення позачергових сесій із розглядом питань правоохоронно-військового блоку:

Від фракції "Батьківщина":
1. Ковернега Олександр Юрійович,
2. Матвіюк Сергій Анатолійович,
3. Явна Сніжана Григорівна;

Від фракції "Слуга народу":
4. Малащук Євгеній Миколайович,
5. Пузир Олександр Дмитрович,
6. Шумський Олександр Валерійович,
7. Щербатюк Наталія Василівна;

Від фракції "Європейська Солідарність":
8. Бернатович Дмитро Миколайович,
9. Євтушок Олександр Петрович,
10. Кудимець Людмила Василівна,
11. Поліщук Ольга Борисівна,
12. Шавлюк Володимир Михайлович.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКА ЛІКАРНЯ СЕРЕД 16 МЕДЗАКЛАДІВ ВІННИЧЧИНИ, ЯКІ МАЮТЬ ДОГОВІР З НСЗУ НА ПАКЕТ «МЕДИЧНА ДОПОМОГА ПРИ ПОЛОГАХ»

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини