Мешканцям Хмільника потрібно провести повірку лічильників води

Мешканцям Хмільника потрібно провести повірку лічильників води

"Хмільникводоканал" звертається до хмільничан з проханням провести повірку лічильників води. Дане звернення опубліковано на офіційній сторінці підприємства.

- У квітні 2022 року повірку засобів вимірювальної техніки в Україні були змушені призупинити на весь час дії воєнного стану,а також протягом трьох місяців після його завершення. Це передбачала Постанова Кабінету Міністрів України Nº412 від 5 квітня 2022року. Проте з 4 червня 2023року ця Постанова втратила чинність.
Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України Nº440 від 7 квітня 2023 року відновлено повірку індивідуальних приладів обліку комунальних послуг.

Відтак періодичну повірку лічильників відновлено. У зв`язку з цим, підприємство буде змушене знімати неповірені лічильники води (які мали бути повірені) з абонентського обліку,а нарахування за централізоване водопостачання та централізоване водовідведення буде здійснюватись відповідно до норм споживання, що значно збільшить нарахування за надані послуги.

Для уникнення непорозумінь при розрахунках за отримані послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення КП «Хмільникводоканал» переконливо просить, в термін до 1 квітня 2024 року, провести повірку лічильників води у ваших квартирах та домогосподарствах.

Адміністрація КП «Хмільникводоканал»

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини