«Мобільний кейс». У Війтівецькій ОТГ надаватимуть адміністративні послуги на дому

«Мобільний кейс». У Війтівецькій ОТГ надаватимуть адміністративні послуги на дому

Тепер Війтівецька територіальна громада має «Мобільний кейс». Таке технічне обладнання дозволить надавати адміністративні послуги мешканцям громади на дому.  Це стало можливим завдяки співпраці сільської ради та партнерів ТОВ «Хмільницьке» з проєктом міжнародної-технічної допомоги Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP).

Скористатись послугою зможуть представники вразливих категорій, зокрема, це люди старші 80 років, люди з інвалідністю І групи, жителі громади, які не можуть самостійно пересуватись за станом здоров’я.

«Наша громада дбає про кожного жителя. А місцева влада робить все необхідне, щоб кожен мешканець громади мав можливість отримувати якісні адміністративні послуги» - зазначила голова громади Станіслава Ядвіжина.

Представники Програми EGAP повідомили, що «Мобільні кейси» це лише один з елементів більшого проєкту побудови цифрових громад, і що надалі в громаді будуть збільшуватись можливості участі громадян в управлінні  через онлайн сервіси.

За додатковою інформацією щодо отримання послуги  "Мобільний кейс" можна звернутись: с. Качанівка, вул. Миру, 14, тел.29-0-03, 39-6-83, Е-mail: [email protected]  


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ХМІЛЬНИК ОТРИМАЄ 414 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ДЕЗІНФІКУЮЧІ ЗАСОБИ ДЛЯ ШКІЛ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини