Молодіжна рада з Війтівецької громади провела благодійну акцію

Молодіжна рада з Війтівецької громади провела благодійну акцію

В перший день літа вся увага дорослих була прикута до дітей, адже саме цього дня відзначається Міжнародний день захисту дітей. В усіх громадах були організовані розважальні заходи, майстер-класи, атракціони, різноманітні ігри. Все це робилося не тільки заради того, щоб розважити дітей, а й для того, щоб ще раз нагадати батькам та усім іншим, що в цьому світі найдорожче - це діти і ми відповідальні за них.

З гарною ініціативою з нагоди цього свята виступила  молодіжна рада Війтівецької сільської ради - "Єдність", яка була створена для розвитку молодіжної політики та до складу якої увійшла активна молодь громади. Так, в день захисту дітей члени цієї громадської організації вирішили провести благодійну акцію «Чужих дітей не буває». Напередодні свята було організовано збір благодійної допомоги та подарунків, які в подальшому планувалося передати до будинку дитини «Малятко» у Вінниці.

До благодійної акції радо долучилися підприємці, фермери, працівники установ та організацій, а також багато сімей громади, які зібрали для діток подарунки.

1 червня, в день свята, представники молодіжної ради спільно з представниками ТОВ «Хмільницьке»  завітали з подарунками до будинку дитини. - Емоції просто переповнювали кожного з нас, адже в цьому будинку ми зустріли таких привітних, гарних, милих та дружелюбних "янголяток", які щодня чекають на маму, - говорить Яна Юріївна Ошівська, голова молодіжної ради «Єдність».

Як вона розповіла, ця поїздка справила великий вплив на молодь організації.

- Кожен з нас живе у вирі своїх подій, дуже часто не помічаючи проблем інших. Цього разу, коли ми зустрілися віч-на-віч із тими, хто залежить від дорослих та не має не тільки можливості, а й сил, щоб виправити ситуацію, в якій вони опинилися – наша молодь була дуже сильно вражена, розчулена та ледь стримувала сльози, які наверталися на очі. Для нас усіх це стало черговим поштовхом  до переосмислення свого життя та зміцнило наше прагнення допомагати тим, хто цього так сильно потребує, – продовжує Яна Юріївна.

На завершення Яна Ошівська висловила подяку тим, хто допоміг організувати таку гарну справу, тому що чужих дітей не буває.

Юрій ЧЕХУТА


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:НА ХМІЛЬНИЧЧИНІ ПРОКУРОРИ ЗАВІТАЛИ ДО ДІТЕЙ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be %d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%8f 2%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be %d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%82%d1%8f 3
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини