Микола Філонов передав "Вінничанам" Прапор України підписаний Валерієм Залужним

Микола Філонов передав "Вінничанам" Прапор України підписаний Валерієм Залужним

Під час проведення Благодійного марафону «Вінничани для ЗСУ», у ході якого було  передано військовим 100 дронів та зібрано ще понад 2 млн грн на придбання необхідного обладнання і техніки для фронту, керівник БФ «Український Альянс» Микола Філонов передав команді громадського об’єднання «Ми – Вінничани» прапор України з підписом Валерія Залужного.

Цей прапор займе почесне місце у музеї об’єднання.

«Це один з останніх прапорів, підписаний Залізним Генералом, коли він був Головнокомандувачем ЗСУ, який передали на Вінниччину з нагоди проведення нашого благодійного марафону», – зазначив Микола Філонов.

За словами співорганізатора благодійного марафону "Вінничани для ЗСУ" Миколи Філонова, у організаторів благодійної акції була думка провести аукціон з продажу прапора, або розіграш, з тим, щоб отримані кошти також спрямувати на допомогу ЗСУ. Як це роблять деякі волонтерські структури.

«Однак в нас не піднялася рука розігрувати чи виставляти на аукціон  прапор України з підписом Валерія Федоровича. Ми вирішили зберегти цей символ майбутньої Перемоги України у музеї ГО «Ми – Вінничани», як свідчення поваги військових до тієї справи, яку ми спільно робимо», – зазначив Микола Філонов.

Передаючи прапор, він закликав присутніх подякувати Валерію Федоровичу за захист країни у найтяжчий період агресії та за все зроблене для України та висловити вдячність кожному рядовому, усім солдатам і офіцерам, які боронили і боронять Україну на полі бою.

Зал аплодував стоячи.

Jw9a0797Jw9a0776Img 7056Jw9a0331
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини