Микола Філонов: Соцпрацівники, працівники культури, освітяни, медики та листоноші з усіх громад Хмільницького району можуть отримати грант до 10 тисяч гривень

Микола Філонов: Соцпрацівники, працівники культури, освітяни, медики та листоноші з усіх громад Хмільницького району можуть отримати грант до 10 тисяч гривень

29 серпня Благодійний фонд Миколи Філонова «Український Альянс» разом з громадським об’єднанням «Ми-Вінничани» оголосили конкурс міні-грантів для працівників гуманітарної сфери Вінницької області.
 

Метою ініціативи є надання підтримки працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання. Загальний бюджет проєкту – 1 млн 600 тис. грн, заявки на участь будуть прийматися з 15 вересня до 15 жовтня 2023 року.
 

Микола Філонов: Ми відберемо 160 переможців з усіх 63 громад Вінницької області. В тому числі з громад Хмельницького району. Запрошуємо брати участь - сказав керівник Благодійного Фонду «Український Альянс» на брифінгу для представників ЗМІ.
Також під час спілкування з журналістами Микола Філонов пояснив необхідність нового суспільного проєкту:
«Звісно, головний і беззаперечний пріоритет нашої спільної діяльності – максимальна підтримка фронту, ЗСУ і Сил Оборони. Нещодавно закінчився вже другий етап благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ від Вінничан», на якому ми разом з партнерами зібрали 2 мільйони гривень на 100 FPV-дронів для фронту.

До теми: На другому благодійному марафоні вінничани зібрали 2 мільйона гривень на дрони-камікадзе

Не меншим був об’єм допомоги і за результатами першого етапу марафону, тоді, за рахунок власних внесків учасників і партнерів ГО «Ми-Вінничани», нашого благодійного фонду «Український альянс», пожертвам партнерів, представників вінницьких підприємств і донатам мешканців Вінниччини, закупили тепловізійні приціли, дрони «мавіки», Bandera Power, на майже два мільйона гривень. Ще 500 тисяч гривень ми перерахували на «Армію дронів» – фандрейзингову платформу Володимира Зеленського. 

За цей час було здійснено десятки поїздок на передову, а загальна вартість допомоги фронту від початку повномасштабної агресії окупантів перевищує 15 мільйонів гривень.

До теми: У Вінниці провели благодійний марафон “Мільйон на ЗСУ від Вінничан”

Але потрібно визнати, що після повномасштабного вторгнення вся бюджетна сфера знаходиться не в пріоритеті уваги центральної влади та місцевої влади. Адже всі намагаються допомогти фронту. Але працівники культури, освітяни, медики – це ті люди, які безпосередньо контактують і з ветеранами, і учасниками бойових дій, і з їх родинами. Вони теж потребують допомоги. Тому цей проєкт є таким важливим. Бо там де з об’єктивних причин сьогодні не вистачає допомоги держави і місцевої влади, там повинні приходити на поміч громадські і благодійні організації», – зазначив засновник Благодійного Фонду «Український альянс» Микола Філонов. 
«Головне наше завдання – знайти патріотичних та креативних громадян і дати їм фінансову допомогу для розвитку», – зазначив під час презентації конкурсу голова ГО «Ми-Вінничани» Валерій Коровій.

Проєкт покликаний надати підтримку працівникам гуманітарного сектору в частині їх професійного розвитку та зростання. Учасники конкурсу можуть отримати грант до 10 тисяч гривень на власну ініціативу, чи потребу.

Це може бути оплата за навчання та підвищення кваліфікації, купівля додаткового обладнання для поліпшення умов праці, оплата преміум доступів до різноманітних сервісів, розробка вебсайту, організація проведення професійних дискусій, тощо.

Детальніше про конкурс міні-грантів для Вінниччини в сюжеті телеканалу “Вінниччина”

 

Умови конкурсу

 

Прийом  конкурсних  пропозицій  за цією грантовою програмою відбувається з 15 вересня 2023 року по 15 жовтня 2023 року. 

ЗАВАНТАЖИТИ → Аплікаційну форму та Положення про конкурс міні-грантів

Або заповнити цю → форму  

Також заявку на участь в конкурсі можна зробити наступним чином:

Заповнити аплікаційну форму заявки та до 15.10.2023 надіслати її на електронну пошту [email protected] або паперовий варіант поштового відправлення на адресу: 22800, м. Вінниця, вул. Генерала Арабея, 3, офіс 225. 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЗАСНОВНИК ФОНДУ «УКРАЇНСЬКИЙ АЛЬЯНС» МИКОЛА ФІЛОНОВ АНОНСУВАВ ПЕРЕДАЧУ 100 УДАРНИХ ДРОНІВ-КАМІКАДЗЕ ДЛЯ ЗСУ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини