Микола Юрчишин відповів на питання хмільничан

Микола Юрчишин відповів на питання хмільничан

Ми переживаємо тривожний період і особливо гостро зараз реагуємо на події. Чимало питань ставлять жителі нашої громади в ці дні, спілкуючись між собою в соціальних медіа. Міський голова Микола Юрчишин відповів на питання хмільничан у бліц-інтерв’ю. 

Джерело: Хмільницька міська рада.

Як зараз працює Хмільницька міська рада чим займається?

Хмільницька міська рада працює 24/7 аби вирішити питання життєдіяльності міста, аби у Хмільнику було безпечно та комфортно для всіх. Усі служби та відділи працюють в посиленому режимі з моменту початку війни.

Городяни жаліються, що вони не чують звуки сирен, а дізнаються з різних чатів та спільнот. Ви знаєте про це?

Так, знаю. Система оповіщення подається централізовано. Не всі гучномовці працювали, проте за максимально короткий час ми відремонтували їх. Плюс – зробили систему оповіщення онлайн, аби люди мали можливість отримати необхідну інформацію та важливі повідомлення.

Чи відомі Вам випадки, коли приватні підприємці продають продукти харчування по суттєво завищеній ціні, деякі таксисти ставлять тариф, помножений на 3 та про взагалі кричущий випадок, коли в одному з магазинів міста продавали рукавички ЗСУ, які аж ніяк не мали опинитися на прилавку?

Так, відомі, ми вже з’ясовуємо правдивість кожного повідомлення і реагуємо на них. Про кожний такий випадок закликаю містян повідомляти особисто мені. Мій мобільний номер телефону – 067430-17-78.

Хмільничани масово обговорюють питання, чому у приватному секторі, багатоквартирних будинках міська рада закликає вимикати світло і тим часом вуличне освітлення продовжує горіти стабільно і яскраво?

У деяких людей такі повідомлення дійсно викликають нерозуміння, а звідти непорозуміння та конфлікти. Якщо говорити про сучасну військову техніку – то вона працює не по світлу, а по заданому маршруту GPS, тому абсолютно не має значення, ввімкнене чи вимкнене у Вас вуличне освітлення. Ми радились з військовими спеціалістами – і відповідь була чітка, лаконічна. Вуличне освітлення потрібно для безпеки самих містян, якісної роботи територіальної оборони, попередження мародерства та роботи диверсантів.

Куди можуть звернутись хмільничани, які мають можливість і бажання допомогти зараз ЗСУ, теробороні Хмільника чи волонтерам? Є величезне бажання допомогти – і повне нерозуміння як це можна зробити. Будемо вдячні також за пояснення для хмільничан , чому саме усі ці місця в Хмільнику не афішуються.

Коротко: Хмільницька міська рада – ЦНАП та оперативний штаб. Номери телефонів – 220-85 та 2-25-16. Наші спеціалісти допоможуть і скоординують усіх городян, які мають бажання допомогти. Чому не називаємо місця і не оприлюднюємо їх: все дуже просто – аби ці люди не стали жертвами дій диверсійних груп. Таким чином ми дбаємо про самих жителів Хмільника.

Ваше звернення до хмільничан.

Дорогі земляки, ми зараз усі переживаємо непрості часи, часи війни. Я звертаюсь до усіх підтримувати одне одного, допомагати один одному, чути одне одного – бути Людьми. Ми, українці, і хмільничани зокрема, нація з високими моральними цінностями і тисячолітніми традиціями. Закликаю зараз кожного бути толерантним, не сіяти агресію, сповідувати і показувати власним прикладом, що ми можемо та вміємо бути згуртованими та єдиними. А Хмільницька міська рада зараз показуватиме приклад злагоджених дій, задля вашої безпеки та безпеки Ваших дітей. Слава Україні!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ: Б’ЄМО ОКУПАНТІВ РАЗОМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини