Миколай про діток знає все, подарунки кожному несе

Миколай про діток знає все, подарунки кожному несе

Усі ми любимо приємні сюрпризи та подарунки, а що вже казати про дітей, які з неприхованою дитячою безпосередністю радіють різним смаколикам та іграшкам. Саме дітки з нетерпінням чекають на новорічно-різдвяні свята, очікують на прихід Святого Миколая. Сьогодні добрий сивий бородань завітав до кожної оселі, де є малеча, до кожного садочка і школи. Свято Миколая завітало й до першокласників загальноосвітньої школи №2 та їхніх батьків. 
Учні 1-А класу зі своєю вчителькою Людмилою Закерничною влаштували для батьків справжнє свято, адже готувалися до нього дуже відповідально. Школярики у костюмах зірочок та янголів, лісових звірят і милих принцес, зайчиків та султанів розважали своїх рідних віршиками, пісеньками, танцями. Діти розгадували загадки, а старшокласники організували для них веселі ігри, в яких юні артисти із задоволенням брали активну участь. 
З якою ж радістю зустріли учні Святого Миколая – словами не передати. Переодягнений у костюм святого, першокласник привітав усіх зі святом, побажав миру і добра, а ще приніс кожному пакуночок з цукерками. Важко було діткам дочекатися закінчення концерту, адже всі з нетерпінням заглядали у подарункові пакуночки, ледь стримуючись, щоб не розпакувати "миколайчики". Радісні та усміхнені, на завершення свята діти сфотографувалися на згадку. 


Алла Корнієнко,
«Життєві обрії»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ У ШКОЛІ-ГІМНАЗІЇ №1 МІСТА ХМІЛЬНИКА

Imgonline com ua resize uqqcz9tqscImgonline com ua resize rqfyxurflcpyrrImgonline com ua resize rodoxgyaqejqfxvImgonline com ua resize p6aolivd795vImgonline com ua resize n3cudmggdwhxjuImgonline com ua resize hsps2iqbryn0nlrImgonline com ua resize 4wjrquyzyfsrkdeImgonline com ua resize 01m5qe6vrpkekImgonline com ua resize 2xgjczuh2xch
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини