На дорогах Вінничччини запрацюють комплекси автоматичної фіксації правопорушень

На дорогах Вінничччини запрацюють комплекси автоматичної фіксації правопорушень

З п'ятниці, 28 квітня, на дорогах України запрацюють 39 комплексів автоматичної фіксації правопорушень. А саме – перевищення дозволеної швидкості руху, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Віта ТБ.

Про це поінформував заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

З 28 квітня на автомобільних дорогах міст Житомира, Івано-Франківська, Києва, Кременчука, Львова, Мукачева, Полтави, Чернівців, Черкас, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської та Рівненської областей відновлять роботу 35 комплексів автоматичної фіксації правопорушень (які працювали до повномасштабного вторгнення рашистів), а у місті Дніпрі та Кременчуці запрацює чотири нових прилади контролю, - йдеться у повідомленні.

Всі ці комплекси будуть працювати на фіксацію найрозповсюдженішої причини ДТП - перевищення дозволеної швидкості руху.

Розташування комплексу у Вінницькій області - на 404 км+640 автодороги М-30 напрямок спрямування приладу м. Умань (обмеження швидкості 50 км/год).

Розташування всіх комплексів можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, у 2021 році у Вінниці встановили чотири комплекси. Вони контролюватимуть дотримання вимог правил дорожнього руху в автоматичному режимі. Дозволена швидкість руху - 50 км/год.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини