На фасаді Будинку культури у Хмільнику встановили меморіальну дошку захисникові України Дмитру Зарубі

На фасаді Будинку культури у Хмільнику встановили меморіальну дошку захисникові України Дмитру Зарубі

Вчора, 2 жовтня у Хмільнику відбулося відкриття меморіальної дошки хмільничанину, захисникові України штаб-сержанту Дмитру Миколайовичу Зарубі, який загинув за територіальну цілісність та незалежність України 30 грудня 2022 року.

Дмитро Заруба був активним  учасником народного аматорського хорового колективу української пісні «Зорецвіт» імені Коцулима.  На  відкритті меморіальної дошки були присутні батько Дмитра - Микола Панасович та брат Володимир, друзі, жителі Хмільника, представники влади.

Заступник міського голови Андрій Сташко та помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Андрій Барабан, висловили вдячність батькові за те, що виховав справжнього патріота України, який віддав за неї життя.

Почесне право відкрити пам'ятний знак було надано рідному братові захисника Володимиру. Після чого учасники заходу поклали квіти.

Присутні, хвилиною мовчання вшанували пам’ять про Дмитра та всіх воїнів, які загинули у боротьбі за свободу, територіальну цілісність України.

Захищаючи Україну від російських окупантів,  Дмитро ЗАРУБА віддав найдорожче - своє життя. Пам’ятний знак буде постійним спогадом про його патріотизм і героїчний подвиг.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ЛИСТОНОША ПРИВЛАСНИЛА 25 ТИСЯЧ ЛЮДСЬКИХ ГРОШЕЙ. ЇЙ ЗАГРОЖУЄ ДО 8 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ.

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини