На Хмільниччині священник покинув московський патріархат і з релігійною громадою приєднались до Православної Церкви України

На Хмільниччині священник покинув московський патріархат і з релігійною громадою приєднались до Православної Церкви України

Вчора, у Хмільницькому районі священник ухвалив рішення про вихід з підпорядкування московському патріархату та приєднання до Православної Церкви України, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінниця.info.

8 травня парафія храму архістратига Божого Михаїла с. Нова Гребля Хмільницького району разом із своїм настоятелем протоієреєм Володимиром Слободонюком ухвалила рішення про вихід з підпорядкування московському патріархату та приєднання до Православної Церкви України.

Про це повідомляє пресслужба Вінницько-Барської єпархії УПЦ (ПЦУ)

Митрополит Вінницький і Барський Симеон задовільнив відповідне прохання настоятеля і прийняв його та очолювану ним релігійну громаду до складу Вінницько-Барської єпархії.

«Парафія с. Нова Гребля стала четвертою у Калинівській ОТГ Хмільницького району, яка впродовж останнього тижня приєдналася до канонічної помісної Православної Церкви України разом із священником», - повідомляють в єпархії.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

 

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗНАЙШЛИ СНАРЯДИ ЧАСІВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини