На Вінниччині 16-річний підліток вчинив ДТП

На Вінниччині 16-річний підліток вчинив ДТП

Вчора, близько 23 години, на Вінниччині підліток, на батьковому авто, злетів в кювет та зіткнувся з деревом, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Автопригода сталась поблизу села Микулинці Вінницького району. Троє пасажирів легковика потрапили до лікарні. За кермом іномарки Ford перебував 16-річний хлопець, він не постраждав. 

На місці події встановлено, що водій автомобіля Ford не мав права на керування транспортними засобами. Хлопець не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з дороги, де зіткнувся з деревом і перевернувся.

Внаслідок автопригоди троє пасажирів легковика потрапили до лікарні: 15-річний хлопець, дівчина такого ж віку, та  23-річний хлопець. 

Водій не постраждав, автомобіль належить його батькові. Всі учасники автопригоди жителі села Микулинці.

За цим фактом розпочате розслідування кримінального провадження за частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ТРОЄ ДІВЧАТОК, ХЛОПЧИК І ЇХ БАТЬКИ ЗАДИХНУЛИСЬ У МАР'ЯНІВЦІ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

 

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини