На Вінниччині чоловік ніжкою від стола до смерті побив знайомого та втік

На Вінниччині чоловік ніжкою від стола до смерті побив знайомого та втік

Під час застілля між двома чоловіками виник конфлікт, раніше судимий зловмисник побив знайомого та його жінку, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Зловмисник раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини, проникнення до житла та зґвалтування. У грудні минулого року він звільнився з виправної установи, де відбував покарання терміном 8 років за зґвалтування.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції 8 вересня близько 1 години ночі від 45-річної жительки селі Багринівці Вінницького району.

Зі слів жінки, знайомий сусіда побив її та її чоловіка. Поліція та лікарі, які відразу виїхали на місце події, не змогли врятувати потерпілого – він помер від отриманих травм. Попередня причина смерті 44-річного чоловіка – відкрита черепно-мозкова травма. Потерпіла з тілесним ушкодження була доставлена до лікарні.
За попередньою інформацією між чоловіками після застілля виник конфлікт. Молодший з них побив старшого ніжкою від столу. Затриманий також побив жінку, яка намагалась заступитись за чоловіка. Після злочину 38-річний зловмисник втік. Оперативники його затримали цього ж дня в родичів у цьому ж селі.

Слідством розслідуються кримінальні провадження розпочаті за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 1. ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У СЬОМАКАХ ЧОЛОВІК ТРАКТОРОМ НАЇХАВ НА ЖІНКУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини