На Вінниччині чоловік побив доньку, погрожував сокирою лікарям, кидався на поліцію. Йому загрожує довічне ув'язнення

На Вінниччині чоловік побив доньку, погрожував сокирою лікарям, кидався на поліцію. Йому загрожує довічне ув'язнення

На Вінниччині чоловік, побив неповнолітню доньку, погрожував сокирою лікарям та кинувся на поліцейських, зловмиснику загрожує довічне ув'язнення, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент трапився у Могилів-Подільському районі вчора близько 16.30 години.

До поліції надійшло повідомлення від 42-річної мешканки Могилів-Подільського району про те, що її чоловік б’є 16-річну доньку.

Правопорушник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, погрожував сокирою лікарям, які прибули  на виклик для надання медичної допомоги  його доньці.

Як розповів начальник Відділення поліції № 1 Могилів-Подільського РВП Олександр Тимчук, на місце події відразу виїхав найближчий екіпаж поліції. На вимогу поліцейських припинити правопорушення чоловік відреагував агресивно, кидався на них з сокирою в руках. У відповідь поліцейський  застосував табельну вогнепальну зброю та поранив нападника в обидві ноги. 

Наразі  зловмисник затриманий.

Триває розслідування за статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу)  та статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЗНОВУ ЗАТРИМАЛИ МАРОДЕРА, ЙОМУ ЗАГРОЖУЄ 8 РОКІВ УВ'ЯЗНЕННЯ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини