На Вінниччині чоловік сокирою погрожував поліцейським

На Вінниччині чоловік сокирою погрожував поліцейським

Вчора у Бершаді затримали п’яного чоловіка, який погрожував сокирою своєму товаришу та поліцейським. Тепер зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Близько 22-ї години із заявою про правопорушення до поліції звернувся 47-річний мешканець Бершаді. Чоловік повідомив, що між ним та його знайомим, місцевим жителем, виник конфлікт, під час якого останній вийняв зі свого рюкзака сокиру та погрожував йому фізичною розправою. Подія мала місце біля одного з кафе міста.

Як розповів начальник Відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Вадим Революк, на виклик одразу виїхали працівники поліції. Як з’ясувалось, правопорушник з місця події зник ще до їх приїзду. Поліцейські оперативно розшукали зловмисника. Чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння почав погрожувати сокирою й правоохоронцям. Поліцейські не постраждали.

Правопорушника працівники поліції затримали та доставили до територіального підрозділу поліції. Він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За цим фактом проводиться розслідування за ч. 1 ст. 345 ККУ.

Чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА АВТОДОРОЗІ БЕРДИЧІВ-ХМІЛЬНИК-ЛІТИН ВОДІЙ НА СМЕРТЬ ЗБИВ ДІДУСЯ ТА ВТІК

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини