На Вінниччині чоловік заради коханої переплив Дністер, проте його чекала не вона, а прикордонний наряд

На Вінниччині чоловік заради коханої переплив Дністер, проте його чекала не вона, а прикордонний наряд

Прикордонники Вінниччини затримали 36-річного громадянина Молдови, який заради коханої переплив Дністер з Молдови в Україну на гумовому човні без весел, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Могилів-Подільський прикордонний загін.

На українському березі річки чоловіка чекала не його кохана, а прикордонний наряд.

За словами чоловіка, під час останнього візиту в Україну він порушив правила перебування і за це його притягнули до адміністративної відповідальності. Згодом виявилось, що призначений штраф він не сплатив і, зокрема, йому заборонили в’їзд в Україну до 2027 року. Тому чоловік вирішив перетнути кордон у незаконний спосіб.

Про серйозність намірів залицяльника свідчило те, що він, не зважаючи на ризикований план, подолав небезпечну водну перешкоду уночі та ще й без весел, – йдеться у дописі.

Зазначено, що тепер чоловікові доведеться відповідати за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» КУпАП та за ст. 332-2 «Незаконне перетинання державного кордону України» Кримінального кодексу України. Затримали порушника за інформацією, отриманою співробітниками оперативно-розшукового підрозділу Могилів-Подільського прикордонного загону.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДАЛЕКОБІЙНИКА З ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ СУДИТИМУТЬ ЗА ПІДТРИМКУ ЗЛОЧИННОЇ ПОЛІТИКИ КРЕМЛЯ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини