На Вінниччині ДСНС тестує нову систему повідомлень про надзвичайні ситуації

На Вінниччині ДСНС тестує нову систему повідомлень про надзвичайні ситуації

У Вінницькій та Полтавській областях ДСНС розпочала тестування нової системи сповіщення про надзвичайні ситуації, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ДСНС України.

Інформація про запровадження технічних рішень щодо інформування населення за допомогою операторів мобільного зв’язку із використанням технологій Cell Broadcast у тестовому режимі.

Зверніть увагу! Сьогодні у Вінницькій та Полтавській областях розпочнеться тестування нової системи оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв’язку Київстар, Vodafone та lifecell.

Нова система оповіщення працюватиме завдяки технології Cell Broadcast, яка має значні переваги над SMS-інформуванням:  швидше отримання сповіщень, гнучкість у виборі локацій для інформування, наявність звукового сигналу навіть якщо звук на смартфоні абонента вимкнено.

Наразі ДСНС надсилатиме лише тестові інформаційні повідомлення на мобільні телефони такого змісту: "ДСНС України. Тестування системи інформування населення".

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ПРАЦЮВАТИМЕ ФІЛІАЛ ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини