На Вінниччині двоє юнаків викрали автомобіль

На Вінниччині двоє юнаків викрали автомобіль

На Вінниччині двоє юнаків викрали автомобіль. 18-річному та 17-річному хлопцям загрожує позбавлення волі, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент стався у селі Пеньківка, Жмеринського району.

Вчора близько 15:30 до поліції звернувся чоловік з повідомленням про викрадення автівки. Заявник повідомив, що транспортний засіб його дружина запаркувала  у дворі біля будинку .

За словами начальника Відділення поліції № 2  Жмеринського районного відділу поліції Віталія Старосуда, поліцейські розшукали автомобіль на одній з вулиць села  та встановили зловмисників, причетних до його викрадення. Ними виявились  18-річний  мешканець  Тиврівської територіальної громади  та 17-річний місцевий житель. Також встановлено, що правопорушники причетні  до викрадення  магнітоли  з цього ж транспортного засобу. 

Розшуканий автомобіль поліцейські повернули власнику.

Наразі слідчі готують матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Правопорушникам загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ П'ЯНИЙ ЧОЛОВІК ВИКРАВ МІКРОАВТОБУС

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини