На Вінниччині директор школи побив учня сьомого класу (відео)

На Вінниччині директор школи побив учня сьомого класу (відео)

На Вінниччині директор школи побив учня сьомого класу на уроці трудового навчання. Після цього він звільнився, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Суспільне.

Інцидент трапився у селі Жабокрич, Крижопільського району. Побиття зняли на відео.

Насилля над учнем сталося у класі трудового навчання. Тут є станки, інструменти. Вчителька Жабокрицької школи Ірина Павлів каже: учитель відповідає за безпеку учнів, тому міг зробити зауваження, якщо діти порушували дисципліну.

Вона розповідає, що учні сьомого класу часто не виконують домашнє завдання. На уроках порушують дисципліну.

Підтримати директора зібралися й батьки. Тетяна Росінська каже, що навчалася в цій школі. Сюди ж ходять і її діти. Жодних нарікань на роботу цього педагога у неї немає.

10-тикласниця Тетяна Продан розповіла, що Олександр Кришталь вчить їх мирно вирішувати конфлікти. На них голос не підвищує, тим паче не займається рукоприкладством.

Голова Крижопільської профспілки працівників освіти Володимир Мазур каже: його до робочої групи, яка вивчає цю ситуацію, не включили. Тож має деякі сумніви щодо об'єктивності розслідування.

21 січня в Крижополі відбулося засідання робочої групи, яка проводила службове розслідування щодо перевищення чоловіком службових обов'язків.

Робоча група рекомендувала селищному голові звільнити директора через звинувачення у побиті 7-класника на уроці трудового навчання.

Директор Жабокрицької школи Олександр Кришталь написав заяву на звільнення за власним бажанням.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ВИГОТОВЛЯВ ЗБРОЮ ВДОМА (ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини