На Вінниччині пʼяний водій пропонував хабар поліцейським

На Вінниччині пʼяний водій пропонував хабар поліцейським

У Гайсинському районі пʼяний водій пропонував поліцейським хабар аби уникнути відповідальності, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

На території Тростянецької селищної громади, поліцейські зупинили автомобіль Toyota за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування інспектори помітили у 65-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результати освідування показали наявність в його організмі 1,5 проміле алкоголю.

Під час складання адмінматеріалів порушник намагався «домовитися» з поліцейськими та запропонував їм хабар у сумі 100 доларів США. Поліцейські попередили водія про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але чоловік продовжував чинити свої неправомірні дії.

Задокументувала правопорушення слідчо-оперативна група відділення поліції № 2 Гайсинського районного управління поліції.Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Гайсинська окружна прокуратура.

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 КК України, слідство розпочало розслідування кримінального провадження.

За таке правопорушення чоловіку загрожує до 4 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧЧИНІ ЗАТРИМАЛИ ВІЙСЬКОВОГО ПОСАДОВЦЯ, ЯКИЙ ВИМАГАВ ХАБАРІ ВІД ПІДЛЕГЛИХ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини