На Вінниччині п'яний мотоцикліст потрапив в аварію. Загинула 19-річна пасажирка

На Вінниччині п'яний мотоцикліст потрапив в аварію. Загинула 19-річна пасажирка

На Вінниччині чоловік напідпитку сів за кермо мотоцикла, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонним обмежувачем руху, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент трапився на мосту при в’їзді у село Берізки-Бершадські Гайсинського району близько 23:00.

Внаслідок зіткнення водія мотоцикла з перешкодою, загинула 19 – річна пасажирка транспортного засобу. Водій затриманий, готуються матеріали для оголошення йому про підозру.

За кермом перебував 32 – річний житель Гайсинського району. Чоловік не мав права керувати мотоциклом – посвідчення водія він не отримував.

На момент вчинення аварії  водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Освідування на стан сп'яніння зафіксувало один проміле алкоголю в його організмі.

Слідство готує матеріали для оголошення йому про підозру. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого).

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ КОЛИШНІЙ В'ЯЗЕНЬ ПОЗНУЩАВСЯ НАД БАБУСЕЮ ТА ЗАБРАВ ОСТАННЄ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини