На Вінниччині поліцейський на "БМВ" вчинив ДТП

На Вінниччині поліцейський на "БМВ" вчинив ДТП

Вчора на Вінниччині поліцейський, на власному авто "БМВ", за зовнішніми ознаками перебувавши у стані сп'яніння, вчинив ДТП, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент трапився 13 грудня близько 23:30 на відрізку автодороги Стрижавка – Вінниця. Поліцейський, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі «БМВ», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21 099», що рухався у попутному напрямку. ДТП задокументовано слідчо-оперативною групою поліції, на місце події викликано працівників ДБР. 

У результаті автопригоди водій «ВАЗ 21099» отримав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню. Кермувальник «БМВ», який  за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, від освідування на  «Драгері» відмовився. 

Головне управління Національної поліції у Вінницькій області розпочало  службове розслідування. Поліцейський Відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції, який перебував за кермом, відсторонений від виконання службових обов’язків.  

Територіальне управління ДБР відкрило кримінальне провадження за частиною першою статті 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ П'ЯНИЙ ВОДІЙ ТІКАВ ВІД ПОЛІЦІЇ ТА ПРОПОНУВАВ ХАБАР

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини