На Вінниччині СБУ викрила податківця, котрий сфальсифікував утилізацію спирту та незаконно продавав його

На Вінниччині СБУ викрила податківця, котрий сфальсифікував утилізацію спирту та незаконно продавав його

Служба безпеки України викрила керівника одного з відділів слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області на оборудках з речовими доказами.

За даними слідства, посадовець налагодив механізм незаконної реалізації 50 тонн етилового спирту, який раніше був вилучений у межах розслідування кримінальних проваджень. Для проведення оборудки фігурант організував фіктивну утилізацію підакцизної продукції через афілійовану комерційну структуру.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ СБУ ВИКРИЛА ПОЛІЦІЯНТІВ-ХАБАРНИКІВ


Наразі організатору схеми повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відсторонення його від посади.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Заходи із викриття зловмисника проводились спільно зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому, під процесуальним керівництвом Вінницької обласної прокуратури.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ВІННИЧЧИНІ СБУ ВИКРИЛА МЕРЕЖУ ПУНКТІВ НЕЛЕГАЛЬНОГО ОБМІНУ ЕЛЕКТРОННИХ ГРОШЕЙ ТА КРИПТОВАЛЮТ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини