На Вінниччині судитимуть місцеву прихильницю путіна та російської армії

На Вінниччині судитимуть місцеву прихильницю путіна та російської армії

Служба безпеки України продовжує системно викривати прибічників військової агресії російської федерації.

Співробітники СБУ блокували на Вінниччині діяльність проросійської пропагандистки, яка поширювала пропаганду країни-агресора у мережі Інтернет.

За даними слідства, шанувальницею окупаційних військ виявилася уродженка рф, мешканка містечка Томашпіль на Вінниччині.

Жінка систематично поширювала матеріали у яких відкрито підтримувала політику путіна, визнавала його своїм президентом, виправдовувала злочинні дії російських військових та дискредитувала сили ЗСУ.

Навіть після початку повномасштабного вторгнення, жінка виявила вірність ворожій пропаганді та активно «розганяла» антиукраїнський контент на власній сторінці у забороненій соціальній мережі «Однокласники».

Особливо вона полюбляла прославляти російську армію та її солдатів, яких позиціонувала як «рятівників» світу, які «оголосили війну» українським «нацистам» та «неонацистам».

В ході проведеного обшуку виявлено і вилучено комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності та  значну кількість радянської символіки та державних символів країни-агресора.

Слідчі СБУ кваліфікували дії прихильниці політики кремля за ч.2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Їй повідомлено про підозру, а обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

За скоєне фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, з конфіскацією майна або без такої.

Заходи із викриття пропагандистки проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

СБУ у Вінницькій області.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ПРИХИЛЬНИК «РУZZКОГО МІРА» ПОСТАНЕ ПЕРЕД СУДОМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

675432
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини