На Вінниччині у співпраці з Vodafone впроваджують розумні лічильники

На Вінниччині у співпраці з Vodafone впроваджують розумні лічильники

Проєкт запущено у співпраці з Vodafone та постачальником обладнання «БТК-Центр Комплект», ТОВ «Компанії «Ліана», ТОВ «Газпостачсервіс». У вінничан є можливість скористатись smart лічильниками, які автоматизовано передаватимуть дані до центральної системи обліку. Розумні лічильники працюватимуть на базі NB-IoT мережі Vodafone.

Ці лічильники спрощують процес моніторингу та виставлення рахунків, знижують ризик помилок, зменшують витрати на обслуговування та підвищують енергоефективність.  Нова система дозволить зменшити навантаження на сервісно-абонентські служби. Важливою складовою є також можливість дистанційного моніторингу споживання заміськими чи орендними домоволодіннями та дистанційна діагностика у випадку проблем.

Оператор газорозподільчої системи у Вінницькій області отримає можливість автоматичного завантаження даних у свої інформаційні бази та системи. Технологія NB-IoT забезпечує надійний зв'язок навіть у важкодоступних місцях, навіть таких як підвали або підземні паркінги. Ця технологія ідеальна для масового розгортання, як у міських умовах, так і на великих промислових об'єктах.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини