На Вінниччині за спробу дати хабаря слідчому ДБР затримано керівника лісгоспу

На Вінниччині за спробу дати хабаря слідчому ДБР затримано керівника лісгоспу

16 листопада було затримано директора одного із лісових господарств Вінниччини на спробі дати хабаря слідчому ДБР, - повідомляють Життєві обрії.

Посадовець пропонував слідчому 20 тисяч гривень за «лояльне» розслідування кримінального провадження за фактами привласнення майна та службової недбалості службових осіб лісогосподарського підприємства, яке він очолює.

Йдеться про знищення близько 15000 дерев на площі понад 50 гектарів, що за попередніми підрахунками спричинило шкоду на більш ніж 130 мільйонів гривень

Хабародавець очікував, що за «винагороду» співробітник ДБР також повпливає на прокурора, аби той закрив кримінальне провадження.

Знищивши 50 гектарів лісу (це майже як два центральні парки місті Вінниці), зловмисники завдали невідворотної шкоди довкіллю, і виростити молодий ліс на місці знищеного знадобиться щонайменше 10-15 років.  

Наразі директору лісгоспу готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція чи обіцянка неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

За інформацією пресслужби Вінницької обласної прокуратури

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ВІННИЦІ ДО АДМІНІСТРАТИВНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ПРИТЯГНУЛИ ПОКІЙНИКА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини