На Вінниччині затримали чоловіка за зґвалтування неповнолітньої доньки

На Вінниччині затримали чоловіка за зґвалтування неповнолітньої доньки

На Вінниччині затримали чоловіка, який підозрюється у систематичному сексуальному насильстві над 17-річною донькою, - повідомляють Життєві обрії, з посиланням на Національну поліцію.

2 листопада до поліції подзвонила матір потерпілої дівчини і повідомила, що її колишній чоловік  вивіз за межі міста та зґвалтував їх 17-річну дочку в автомобілі.

Неповнолітня розповіла поліцейським, що батько впродовж року вчиняв над нею сексуальне насильство, бив гумовим кийком та залякував.

Дівчина проживала з батьком та мачухою, її матір знаходиться на заробітках за кордоном. Неповнолітня навчається в одному з вишів. Через систематичні побої вона боялась раніше комусь розповісти про насильство.

Після чергового зґвалтування потерпіла наважилась подзвонити своїй матері. Поліцейські затримали у 38-річного зловмисника. Раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Наразі тривають слідчі дії. За вчинення систематичного сексуального насильства щодо неповнолітньої особи згідно статті 152 Кримінального Кодексу України зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВАНТАЖІВКА НА СМЕРТЬ ЗБИЛА ПІШОХОДА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини