На Вінниччині жінка зарізала співмешканця та намагалась видати це за самогубство

На Вінниччині жінка зарізала співмешканця та намагалась видати це за самогубство

Вчора на Вінниччині затримано 62-річну жінку, що нанесла смертельні ножові поранення співмешканцю, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інцидент стався 18 січня поблизу Літина у селі Новоселиця. Аби уникнути покарання, підозрювана намагалась видати вбивство чоловіка за самогубство. Речовий доказ – ніж – зловмисниця сховала на кухні. Наразі підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Близько 23:20 до поліції звернулась місцева жителька та повідомила, що її співмешканець вчинив самогубство. За словами заявниці, мертвим вона виявила чоловіка у кімнаті, коли прийшла додому.

Поліцейські, що прибули на місце злочину, виявили на тілі 48-річного чоловіка проникаючі ножові поранення в ділянці грудної  клітини та черевної порожнини.

Як розповів заступник начальника слідчого управління ГУНП у Вінницькій області Олександр Хмеляр, поліцейські встановили, що чоловіка вбила його співмешканка під час побутового конфлікту. Сховане на кухні знаряддя злочину поліцейські вилучили.  

Слідчі готують матеріали для оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Жінці загрожує покарання у вигляді ув’язнення терміном до 15 років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЖИТЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ ЗА ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО ОТРИМАВ ДОВІЧНЕ УВ’ЯЗНЕННЯ(ВІДЕО)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини