На Вінниччині знову п`яний водій пропонував поліцейським хабара за ухилення від відповідальності

На Вінниччині знову п`яний водій пропонував поліцейським хабара за ухилення від відповідальності

Вчора, на Вінниччині п`яний водій пропонував поліцейським хабара за ухилення від відповідальності, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

27 липня в Тульчині, під час дії комендантської години, поліцейські зупинули автівку. Порушник, який був напідпитку, одразу почав пропонувати поліцейським за нескладання на нього адміністративних матеріалів 10 000 гривень. При освідуванні у нього виявили 1,86 проміле алкоголю.

Аби уникнути покарання 48-річний керманич запропонував поліцейським готівку. Правоохоронці неодноразово попереджали нетверезого водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але це його не зупинило. Порушник продовжував наполягати на своєму.

Для документування злочину поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 КК України, слідство розпочало кримінальне провадження.

Водію загрожує до 4 років позбавлення волі.

За керування у стані сп’яніння поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У СЕЛІ ХМІЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДИ П`ЯНИЙ ТРАКТОРИСТ ПРОПОНУВАВ ХАБАРА ПОЛІЦЕЙСЬКИМ

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ПРОПОНУВАВ ХАБАР ПОЛІЦЕЙСЬКИМ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини