Начальник поліції Вінниччини провів нараду у Хмільнику

Начальник поліції Вінниччини провів нараду у Хмільнику

26 серпня Хмільник з робочим візитом відвідав керівник Національної поліції  Вінницької області Іван Іщенко. Під час візиту він провів робочу нараду з представниками відділів поліції Хмільницького району, представниками влади району та головами територіальних громад - повідомляють Життєві обрії.

«Ми проводимо робочі зустрічі, для щоб обговорити стан без пекової ситуації в районі та з метою удосконалення поліцейської діяльності. Після децентралізації голови ОТГ стали посадовими особами, які вирішують багато питань у своїх громадах. Тому ми націлені перш за все на те, щоб працювати разом, створювати разом безпекове середовище, щоб мешканці громад почували себе безпечно та захищено, мали можливість в будь який час звернутися до поліцейського та отримати послуги поліцейського сервісу. В цьому році Вінницька поліція запроваджує проект поліцейський офіцер громади – головним девізом якого є «Я –тут» й метою якого є цілодобове перебування на території громади та надання необхідної допомоги її мешканцям», - сказав очільник обласної поліції розпочинаючи нараду.

Іван Іщенко розповів про процес впровадження програми на території області, зокрема і в Хмільницькому районі, де вже відкрито 5 поліцейських станцій, які очікують прибуття туди поліцейських офіцерів. Керівник Нацполіції  області попросив голів територіальних громад з розумінням поставитись  до починань  із впровадження даного проекту. 

 Начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк ознайомив присутніх з безпековою ситуацією в районі. Як зазначив начальник районного відділу поліції за останні роки прослідковується зниження рівня злочинності на території району, що свідчить про ефективну роботу поліції. 

Детальніше про програму поліцейський офіцер громади учасникам наради розповів заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області Іван Заєць. Присутнім була представлена презентація етапів впровадження цієї програми, вимоги до кандидатів, які мають бажання стати поліцейським офіцером громади, а також деталізовано функції, які будуть виконувати представники поліції на місцях та конкретизовано матеріально-технічні засоби, якими вони будуть наділені. 

На завершення наради було обговорено проблемні моменти впровадження програми в окремих територіальних громадах та в Хмільницькому районі загалом, а також розглянуто можливі шляхи їх вирішення.  

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ----------------  

В ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВОДІЙ ЗБИВ 20-РІЧНУ ДІВЧИНУ ТА ВТІК З МІСЦЯ АВТОПРИГОДИ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини