Наталя Заболотна: Сто вінницьких підприємців долучилися до платформи «Діалог влади та бізнесу» задля зміцнення економіки регіону

Наталя Заболотна: Сто вінницьких підприємців долучилися до платформи «Діалог влади та бізнесу» задля зміцнення економіки регіону

На Вінниччині в рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» відбулась зустріч у змішаному (онлайн та офлайн) форматі з підприємцями області. Сто представників бізнес-спільноти регіону долучилися до діалогу задля зміцнення вітчизняної економіки.

 

«Дві години плідної роботи. Онлайн та офлайн. «Діалог влади та бізнесу» вийшов дуже відвертим, конструктивним, а головне, що кожна зі сторін готова працювати на вирішення проблемних питань. Платформа в регіоні стартувала на базі Конгресу місцевих та регіональних влад з ініціативи Президента України», - повідомила Заболотна.

 

За її словами, напередодні заходу ОВА шляхом онлайн-анкетування визначила топ питань, які цікавлять підприємців. А саме, бронювання працівників малого та мікро бізнесу, підвищення податків, брак кадрів, енергетичні виклики та експорт.

Відтак, на зустріч з підприємцями у межах платформи «Діалог влади та бізнесу» запросили представників Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області, Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, очільників Департаментів та управлінь Вінницької ОВА.

«Хочу зазначити, що деякі питання підприємців, які були озвучені на минулих засіданнях Конгресу, наразі вже вирішені», - зазначила перша заступниця начальника ОВА.

Вона зазначила, що надалі керівництво ОВА буде щотижня зустрічатися з підприємцями та продовжить опрацювання питань і розвиватиме пропозиції, які були озвучені представниками бізнесу.

«Я переконана, що такий формат роботи лише доповнить нашу співпрацю з бізнесом через консультативно-дорадчі органи ОВА та громадські обʼєднання: і Регіональну раду підприємців, і Вінницький бізнес-клуб тощо», - резюмувала Заболотна.

Подібні зустрічі в рамках платформи «Діалог влади та бізнесу» будуть щотижневими. Запрошуємо підприємців області долучатися онлайн.

З'ясувати деталі участі можна за номером телефону: +38 093 995 75 61 (Ігор Цехановський, директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОВА)

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини