Нетверезий молодик викрав автомобіль на ринку у Хмільнику

Нетверезий молодик викрав автомобіль на ринку у Хмільнику

7 липня до поліції звернувся 60-річний місцевий житель  з приводу незаконного заволодіння його легковиком. За словами потерпілого, транспортний засіб він залишив на території ринку з ключами в замку запалення.

Як розповів керівник Хмільницького районного відділу поліції  Валерій Романюк, на розшук автівки та затримання правопорушника орієнтували усі пересувні наряди поліції, що несли службу в місті.

Невдовзі до поліції надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства. Слідчо-оперативна група поліції, яка прибула на виклик за вказаною адресою, помітила поряд з будинком розшукуваний автомобіль.

Поліцейські встановили, що 37-річний хмільничанин,  перебуваючи в нетверезому стані, викрав автомобіль Mitsubishi  з території місцевого ринку. Незаконно заволодівши  автомобілем, зловмисник  на викраденій іномарці поїхав до своїх батьків. У будинку родичів він поводився агресивно, тому вони  звернулись за допомогою до поліції.

Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СУД ПРИЗНАЧИВ ПОКАРАННЯ ХМІЛЬНИЧАНЦІ, ЩО ДАВАЛА ХАБАР ПОЛІЦЕЙСЬКИМ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини