Ніссан Навара, 20 дронів, 10 детекторів та ще багато чого відправили з Хмільника нашим захисникам та захисницям

Ніссан Навара, 20 дронів, 10 детекторів та ще багато чого відправили з Хмільника нашим захисникам та захисницям

Сьогодні, в День захисників та захисниць України, в Хмільницькому районному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась чергова передача на фронт дронів і не тільки. Якщо передача дронів, для працівників та військовослужбовців РТЦК та СП стала уже традиційною, бо передають вони їх на постійній основі, раз, а той два рази на місяць, то цього разу передали не лише дрони, а багато чого іншого, необхідного для забезпечення оборони держави.

Військовослужбовцям 225 штурмової бригади передали 20 дронів, 10 детекторів, ноутбук, шини, сітки, зварювальні апарати, лебідки, електроди. А також понад дві тони продуктів харчування та солодощів. Окрім цього, одному з підрозділів Національної гвардії передали автомобіль Ніссан Навара, який придбав керівник фермерського господарства "СОМ" з Уланова Станіслав Гуцал.

До ініціативи започаткованої працівниками військкомату постійно доєнуються люди, це і підприємці, і сільгоспвиробники, і навіть, школярі. Усе це вдалось зібрати спільними зусиллями.

 Під час передачі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Хмільницького РТЦК та СП підполковник Сергій Бенедичук подякував захисникам України за мужність та витримку, а особовому складу та усім, хто допомагає за розуміння та підтримку.

Він вручив Подяки керівникам фермерських господарств Юрію Чешко з села Лісогірка, Станіславу Зарембі з Торчина, Івану Балахмею з Слободи-Кустовецької, Андрію Цюрпіті та Олегу Цюрпіті з Кушелівки, Олександру Гончаренку з Кумановець, Олегу Томашуку з Сьомаків, Станіславу Гуцалу з Уланова. Подяками за підтримку української армії також удостоєні підприємиця з Хмільника Людмила Бублик та учнівський колектив четвертої школи Хмільника.

 

- Дякую вам за допомогу, за єдність і підтримку, разом ми сила, з такими людьми Україна обов'язково переможе, - сказав Сергій Бенедичук.

67f73410 e616 4796 b6da 0cf1dcde7d041211109876532
Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини