Окупанти хочуть "приєднати" Херсонщину до складу рф

Окупанти хочуть "приєднати" Херсонщину до складу рф

Окупаційна влада Херсонської області має намір звернутися до володимира путіна з проханням включити регіон до складу росії, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Слово і Діло.

Про це заявив заступник голови так званої «військово-цивільної адміністрації» області Кирило Стремоусов, передає пропагандистське агентство ТАРС.

«Референдум, який абсолютно законно провели у Криму, не сприйнятий світовою спільнотою, яка зробила все, щоб не сприймати росію як повноцінний суб'єкт світової спільноти. Тому це буде один єдиний указ на підставі звернення керівництва Херсонської області до президента росії володимира путіна, буде прохання ввести Херсонську область до складу повноцінного суб'єкта росії», – заявив він.

За попередньою інформацією української розвідки, росія розглядає можливість включення захоплених територій півдня України до складу тимчасово окупованого Криму. За даними розвідки США, росія має плани до середини травня остаточно анексувати територію ОРДЛО. Наступним кроком стане спроба анексувати окуповану територію Херсонщини.

Ще наприкінці квітня Михайло Подоляк заявив, що на півдні України, зокрема на Херсонщині, не буде ні заморозки конфлікту, ні тимчасової окупації, ні будь-яких псевдореспублік. Влада знає, як звільнятиме від окупантів ці території.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПОМЕР ПЕРШИЙ ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ЛЕОНІД КРАВЧУК

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини