Пʼяний поліцейський потрапив у смертельну ДТП. Загинуло троє випускниць

Пʼяний поліцейський потрапив у смертельну ДТП. Загинуло троє випускниць

25 червня близько 4 ранку, поліцейський, на власному авто, перевозив випускників та спричинив смертельну ДТП. У результаті аварії загинуло троє неповнолітніх дівчат, ще троє підлітків та одна повнолітня особа - зазнали травмувань різного ступеня тяжкості, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Кіровоградську обласну прокуратуру.

У салоні авто їхало семеро людей. У результаті аварії троє випускниць однієї із місцевих шкіл загинули на місці. Ще двоє поранені.

За даними слідства, за кермом автомобіля перебував працівник Кропивницького РВП ГУНП в Кіровоградській області з ознаками сп’яніння. Йому повідомлено про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч.4 ст.286-1 КК України).

Також прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.

У ще одному зверненні до суду прокурори клопотатимуть про відсторонення поліцейського від займаної посади.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ВОДІЙ ІЗ ХМІЛЬНИКА ВИЇХАВ НА ЗУСТРІЧНУ СМУГУ. НА ТРАСІ БІЛЯ СЕЛА ПОДОРОЖНА СТАЛАСЯ АВАРІЯ, ЧЕТВЕРО ЛЮДЕЙ ГОСПІТАЛІЗОВАНО

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини