Петро Гладкий - це відродження, модернізація та сталий розвиток Уланівської ОТГ

Петро Гладкий - це відродження, модернізація  та сталий розвиток Уланівської ОТГ

Кустовецька громада – найвіддаленіша на Хмільниччині. Проте як тільки нога ступає на цю землю, – думка про Богом забуте село відразу зникає. Тут є все для якісного життя мешканців: відремонтована школа, дитячий садок, Фап, Будинок культури, дитячі майданчики та навіть власний стадіон зі штучним покриттям.

Цей населений пункт ніяк не відповідає сталим уявленням про звичайне українське село. Такі чисті вулиці зустрінеш не в кожному місті, а такого завзятого сільського голову ще варто пошукати. Петро Анатолійович робить все можливе і неможливе, щоб рідне село процвітало, а його мешканці отримували послуги не гірші, ніж в місті. Він особисто пише проекти і реалізовує їх, шукає спонсорів та інвесторів, та найголовніше, - власним прикладом показує любов до рідної землі.

Нині Петро Гладкий балотується на посаду голови Уланівської ОТГ, а це вселяє надії на те, що в разі його обрання вся Уланівська ОТГ буде мати гарні дороги, школи та садочки, людям тут буде затишно і комфортно.

 

ІСТОРІЯ УСПІХУ КУСТОВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

 може стати історією успіху Уланівської ОТГ

 

З покровом Божим

Петро Анатолійович Гладкий каже, що громада без церкви – це те ж саме, що хата без даху. Саме тому було прийнято рішення побудувати в селі Рогинці храм. В цьому році завершено внутрішній  ремонт стін та перекриття даху, облаштовано прилеглу територію квітами та газонами за  сприяння  місцевого фермерського господарства «Геліос-П-А».

 

Якісні послуги – понад усе

За ініціативи сільського голови в селі Кустівці відкрили новенький фельдшерсько-акушерський пункт. Сучасний ремонт, комфортні умови для відвідувачів, використання енергозберігаючих технологій, – тут є все для якісного обслуговування пацієнтів. У ФАПі завжди чергує фельдшер та проводить прийом сімейний лікар. Для мешканців це дуже зручно, адже село віддалене і найближча лікарня знаходиться майже за 40 кілометрів у Хмільнику.

Збережемо дитинство

За останні роки в громаді зроблено капітальний ремонт приміщення дитячого садка, оздоблено стіни спальної та ігрової кімнат, внутрішньої вбиральні, ремонт кухні, побудовано котельню з встановленням твердопаливного котла, замінена уся система опалення, яка встановлена в стіни задля безпеки дітей та інше.

Також закуплено ігровий  майданчик, закуплено штучне покриття (траву), утеплено приміщення ДНЗ, придбано  дві альтанки.

Дозвілля та комфорт жителів

Багато зусиль керівництва громади спрямовано й на згуртованість жителів. Аби люди мали де відпочити, відсвяткувати день села, випуск чи навіть весілля,  в Кустовецькій сільській раді вдалося за останній рік зробити капітальний ремонт двох клубів в Кустівцях і в Рогинцях, а також  в бібліотеці с. Рогинці зроблено поточний ремонт.

Кустовецька сільська бібліотека стала переможцем 15 обласного конкурсу  розвитку територіальних громад: «Інтернет без меж: спілкуємося, об’єднуємося заради збереження історико-культурної та духовної спадщини», завдяки якому  отримала ноутбук і принтер.

Зроблено зовнішній  ремонт приміщення сільської ради, фельдшерського пункту та відділення зв’язку в с.Рогинці.

Це лише короткий перелік того, що зроблено Петром Гладким на території Кустовецької громади. За час його головування села громади постійно змінювались, ставали кращими та комфортнішими для проживання, а люди роками спостерігали з боку Петра Гладкого безмежну любов до своєї малої батьківщини і відчували турботу про кожного жителя громади.

Щоденна праця, любов до рідного села, повага до людей та турбота про них - все це історія успіху Кустовецької громади, яка може стати історією успіху Уланівської ОТГ.

Img 6344Img 6356Img 6334Img 6318Img 6314Img 6297Img 6294Img 6280Img 6228Img 6215Img 6197Img 6173Img 6164Img 6135
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини