П'яний дебошир у Хмільнику вдарив працівницю комунгоспу сапою по голові та викрав у неї сумку

П'яний дебошир у Хмільнику вдарив працівницю комунгоспу сапою по голові та викрав у неї сумку

14 липня у міському парку Хмільника, посеред білого дня, п'яний місцевий житель побив 39-річну працівницю комунального господарства і відібрав у неї сумку. Екіпаж групи реагування патрульної поліції, який прибув на виклик, оперативно затримав правопорушника.  Повідомляє пресцентр ГУНП у Вінницькій області.
Близько 17 години на лінію 102 надійшло повідомлення, що у міському парку невідомий чоловік напав на жінку. 
Як розповів начальник Хмільницького відділення поліції Валерій Романюк, на місце виклику прибув найближчий екіпаж групи реагування патрульної поліції та  затримав нетверезого зловмисника. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІННИЧАНИНА, ЯКИЙ ВИКРАДАВ ЛОГІНИ ТА ПАРОЛІ ГРОМАДЯН І ПРОДАВАВ ЇХ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ФОРУМАХ ЗАТРИМАЛА ПОЛІЦІЯ


Як з’ясувалось, молодик схопив сумку працівниці комунального господарства, яка працювала в парку. Жінка  почала чинити опір, на допомогу їй підбігла колега, яка викликала поліцію. Зловмисник, відбиваючись від жінок, вдарив одну з них сапою по голові.    
Наразі 20-річний правопорушник  затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 187 КК України (розбій). За таке правопорушення йому загрожує до 7 років ув’язнення. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру. Слідчі готують клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини