Під селом Пагурці Хмільницького району зіткнулися водій «Ниви» та електросамоката

Під селом Пагурці Хмільницького району зіткнулися водій «Ниви» та електросамоката

8 червня близько 13:30 год. поблизу села Пагурці сталася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої на лікарняному ліжку опинився 27-річний кермувальник електросамокату.

Як повідомив начальник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, 23-річний житель села Чепелі, під час обгону мотоблока допустив зіткнення з кермувальником електросамоката, який рухався у попутному напрямку. У результаті автопригоди водій двоколісного транспортного засобу з травмами внутрішніх органів госпіталізований у хірургічне відділення лікарні.  Автомобіль поміщений на арештмайданчик. За результатами «освідування» встановлено, що водій «Ниви» перебував за кермом тверезим. Усі обставини аварії встановлюється слідством.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОБЛИЗУ УЛАНОВА НА ВІННИЧЧИНІ ЗАГИНУЛА ВІННИЧАНКА

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини